Slankekure

Slankekure er en af tidens helt store temaer, og for at læseren af disse sider ikke skal føle sig helt fortabt i de mange forskelligartede udbud, kommer der her nogle klare beskrivelser af nogle få kure.

 

Familieguf-kuren

Denne kur er meget simpel, idet den næsten fjerner det daglige indtag af fedt! Fordelt over en hel dag indtages følgende levnedsmidler:

1 pose Familieguf (300 g)

1 L yoghurt naturel lavet af skummetmælk (skummetmælk kan også bruges; men yoghurt er bedre for maven)

1 stk. multivitaminpille

Synes man efter et par ugers tid, at det er for ensformigt med Familieguf, kan man forsøge at variere med f.eks. Matadormix.

 

Topmodel-kuren

Denne kur er anbefalet af førende mordel-bureauer overalt i verden og er specielt egnet til at tage de sidste kg, som gængse slankekure ikke kan få bugt med. Filosofien bag kuren er, at hvis man kan løbe 100 meter efter bussen uden at syre til, ja så har man stadig benmuskler, der kan blive tyndere. Gør således:

1. Køb 100 L Cola Light og en masse isterninger.

2. Læg dig i solen på en middelhavsstrand med din drink (det er, hvad man kalder karrierepleje - jf. kurens navn).

3. Bliv liggende.

4. Prøv at nå bussen. Hvis det mislykkes, har du sandsynligvis nået dit mål. Hvis det lykkes, lægger du dig tilbage igen.

 

Tornerose-kuren

Kuren kan med fordel bruges sammen med topmodel-kuren. Baggrunden for kurens store succes er overskrifter i diverse medier om, at man kan sove sig slank. Og derudover ved enhver, at bevægelse styrker musklerne, og at stærke muskler vejer klart mere end svækkede muskler. Kuren er bygget op således:

1. Sørg for at kende 13 personer, hvoraf en skal være en heks med en spinderok.

2. Inviter nu de 12 andre på middag.

3. Efter middagen besøger du heksen med spinderokken - herefter burde alt gå af sig selv.

4. Hvis du er en smuk prinsesse, bliver du vækket, når tiden er inde - ellers bør du nok sørge for at have et vækkeur med litiumbatterier.

Det ærgerlige ved kuren er, at man slet ikke kan nyde, mens man bliver slankere.